En målare på Östermalm som kan hjälpa dig med dina måleriprojekt

Vi på Golv Till Tak Entreprenad har över 35 års erfarenhet av måleri och utför alla typer av målarjobb i Östermalmsområdet. Oavsett om du har en sekelskifteslägenhet, ett helt nytt ställe eller om du renoverar så ser vi till att du får exakt det resultatet du är ute efter. Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig på Östermalm kan du läsa mer om din målare på Östermalm. Är du redo för att få en offert kan du fylla i några svar i formuläret här och invänta din måleri offert inom 2 arbetsdagar. 

Vill du veta våra priser och om vi finns tillgängliga –> Begär kostnadsfri offert idag!

Gäller det ett företagsjobb som en restaurang eller ett kontor har vi förståelse för att ni kanske behöver bedriva verksamheten samtidigt som målarjobbet utförs och vi är noggranna med att hålla stället så rent och fint som bara är möjligt under tiden vi arbetar.

Vi målar på Östermalm!

Vi är mycket noggranna med förarbetet och att hålla rent och snyggt om kring oss är vi målar din Östermalmslägenhet. Vi målar tack, väggar, hall och badrum och allt annat som du kan tänkas behöva hjälp med. 

Vi utför målar jobb på Östermal

Varje färg har en betydelse

Om du till exempel snart gifter dig eller nyligen gift dig, måste du gå igenom den här listan för att identifiera vilka färger du skulle välja för ditt nya sovrum. Så viktigt som färgen är, det färgföretag du väljer skulle också definiera den slutliga effekten. Därför, när du väl väljer en färg rekommenderar vi dig att kontakta oss via formuläret.

Rosa, rött och orange

Att använda dem med neutralt färgade möbler och klädsel hjälper till att mjuka kanterna och de kommer inte att överväldiga dig.

Himmelsblå och vit

Cool blå med vit är en klassisk kombination, för att inte glömma visuellt lugnande, som kommer att hålla dig livlig och uppdaterad. För ett skrubbat rent utseende, välj andra saker i sovrummet som kompletterar dessa färger.

Gul med grå

Gul i varje ton har förmågan att stiga och lysa. Det gråa här ger den gula färgen en perfekt bakgrund för att vara subtil, vilket gör den perfekt för ett sovrum. Denna färgkombination är lugn och vänlig samtidigt.

Vårgrön och himmelsblå

Du kan behålla en som väggfärg och utsmycka rummet med den andra färgen.

Aqua och citron

Dessa två färger är precis vad du behöver för att andas liv i ett neutralt utrymme. Ha några mönster för att lägga till lite mer personlighet till dem.

Tvåtonade neutraler

Parning med två neutrala färger ger dig gott om alternativ att spela med tillbehör i ljusa färger. Du har många alternativ att välja på.

Modern orange och blå

Lägg detaljer av djupbränd apelsin på en annars mjuk himmelsblå färg för att få denna underbara men hemtrevliga look.

********************************************************************************************************

Vi är en målerifirma som håller till i Stockholmsområdet. Med 35 års erfarenhet i ryggen hjälper vi dig med dina måleribehov. Besök oss på https://målerifirma.com/ för mer information.

Du kan även besöka vår G+ konto -> Måleriföretag G+

eller vår Facebook sida -> Målare Östermalm och 

Leave a Reply

Close Menu