Bevara och försköna ditt hem

Vi har 35 års erfarenhet inom måleri

VÄLKOMMEN TILL OSS

Vi på Golv Till Tak Entreprenad är ett tajt gäng på 8 – 10 personer som har jobbat tillsammans i många år. Vi älskar det vi gör och lägger stor vikt vid våra värdegrunder som vi själva jobbat fram och arbetar utefter. Ta gärna del av dom i texten nedanför.

VÅRA VÄRDEGRUNDER

-

Vad vi står för

Bra service och trevligt bemötande

Vi tycker att det är oerhört viktigt med trevligt bemötande och vice versa. Att föra med sig positiv energi till kollegorna och till dig som kund är viktigt för trivseln.

Tillgänglighet

Vårt mål är att alltid finnas tillgänglig för dig som kund. Det dyker ofta upp många frågor både innan, under och efter arbetet och det är viktigt för oss att du får alla svar du behöver.

Behov och rådgivning

Det är av stor vikt för oss att förstå dina behov och att noggrant lyssna på vad det är du är ute efter.

God relation

Vi vill gärna skapa en god och långsiktig relation med dig. Vårt mål är att göra dig så nöjd så att du gärna kommer tillbaka nästa gång det är dags att måla eller renovera.

Ansvar

Vi tar stort eget-ansvar när vi är ute på en sajt och utför arbete. Vi förstå vikten av att göra jobbet rätt och att upprätthålla vår roll på ett maximalt sätt.

Pålitlighet

Att hålla tider och att hålla det avtal vi kommit överens om, är oerhört viktigt för oss och vi strävar mot att alltid hålla det vi lovar. Skulle något förändras under arbetets gång så är vi raka och ärliga i vår kommunikation och vi hittar alltid en lösning tillsammans.

Kvalitet

Allt jobb görs grundligt med långsiktig hållbarhet som mål.

Förväntningar ska uppnås

Det är viktigt för oss att ha dina förväntningar tydligt utstakade. På så vis kan vi tillsammans komma överens om vilka förväntningar som är rimliga och i och med dessa så har vi en plan att hålla oss till.

SKICKA FÖRFRÅGAN

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

ADRESS

Golv till Tak Entreprenad i Mälardalen AB

Årstavägen 43

120 52 Årsta

556853-1908

KONTAKT

Close Menu